Hogyan kell csókolózni?

(utoljára frissítve: 2017.12.02.)

Ezen az oldalon hasznos tippeket olvashatsz egy csók kezdeményezésével kapcsolatban. Bevezetésnek egyik levelemből idézek, amit egy olvasónak írtam pár hónapja.

Egy csók

"Ha egy lány hajlandó veled másodszor is találkozni akkor az elég biztos jele annak hogy érdekled, legalábbis egészségesebb így felfogni a dolgot mert akkor te is bátrabb leszel. Most leírok neked egy konkrét esetet, héten történt velem.

Kicsit másabb a helyzet mert előtte már ismertem 3 hónappal, osztálytársam, de az első két hónapban semmit nem beszéltünk. Egyszer csak elkezdtünk beszélgetni, búcsúzáskor mindig csak elköszöntünk. Gondoltam haladjunk egy kicsit, egyik nap azt mondtam neki mikor elköszöntünk hogy adjon egy puszit. Megtörtént. Szóba került hogy héten csak kb kétszer szoktam borotválkozni ezért szúr az arcom. Következő nap mikor találkoztunk azt mondtam "Az arcom lehet hogy szúr, de a szám nem" és megcsókoltam. Meg sem lepődött, örült neki.

Tudtam, hogy tetszem neki, ezért ezt meg kellett tenni. Honnan tudtam? Ezt valahogy érzi az ember:) Ott van veled, látszik rajta, hogy jól érzi magát, csak rád néz, ezek alapján mi mást gondolhatnál, minthogy tetszel neki. Ilyen egyszerű.


Ha csak barátja akarsz lenni egy lánynak akkor egyszerű, ne tegyél semmit. Mikor nem teszel lépést előre, nem akarod megcsókolni például, akkor úgy fog rád tekinteni mint egy jó haverra. Helyetted nem fogja fizikai szintre vinni a kapcsolatot, ez csak nagyon ritkán fordul elő. Neked kell irányítani!"

 

Tippek csók kezdeményezésére:

 1. A csókkal kapcsolatban egyik lényeges szempont, hogy nem vársz jelekre, hanem provokálod az eseményeket. Sokak szerint, ha egy nő simogatja a haját vagy megnyalja a száját, akkor készen áll a csókra. Ezek úgymond régimódi nézetek, most azért vagy itt, hogy olyat tanulj, ami valóban működik.
  A kedvenc módszerem az úgynevezett szelektív hallásra épít. Tehát ha jól alakul a társalgás, nevetgéltek, nincsenek kínos pillanatok, akkor egy ponton mikor mond valamit, legyen az bármi, a hatás kedvéért közben néhány másodpercig nem rá figyelsz, majd ránézel és annyit mondasz "szóval mit is mondtál, meg akarsz csókolni?". Teljesen mindegy mit mondott előtte, ha szeretnéd, hogy valami megtörténjen, akkor hozd szóba. Legrosszabb esetben ott lóg a levegőben egy csók, ami bármikor megtörténhet. Szóval ha nagyon erősködik, hogy nem mondott ilyet, egyszerűen közlöd, "nyugi, csak hülyéskedek veled. De most tényleg, mit gondolsz, jól tudsz csókolni?". Aztán bármelyik irányba is megy a társalgás, ha azt mondja jól, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért, bizonyítsa be.

 2. Ha érzed hogy van valami kettőtök között akkor kérdezd meg tőle: "Fül vagy nyak?" Ha megkérdezi hogy érted ezt "A füledet vagy a nyakadat szereted ha megcsókolják?" Tegyük fel azt mondja a fülét, én ekkor az ellenkezőjét mondom. "Szerintem a nyakra sokkal jobb" Ezután azt mondom: "Ok, tehát azt mondod hogy ez (egy csók a fülére) sokkal jobb mint ez (egy csók a nyakára) ?" Ha tetszik neki, mosolyog akkor akár meg is csókolhatod. Ha nem kapsz egyértelmű jeleket akkor mond: "Szóval szerinted a füleden kellemesebb érzés." Majd pimaszul mosolyogj.

 3. Egy másik módszer hogy egyszerűen megkérdezed, "Most csókoljalak meg vagy később?" Ha nem tud mit felelni akkor azt mond: "Ok, akkor megcsókollak inkább most". Persze ezt sem egy vadidegen nőtől kérdezed meg akit még csak 1 perce ismersz, hanem már csak akkor ha érdeklődik irántad.

 4. Az első csók másik példája, hogy először megsimogatod a haját és azt mondod, "nagyon selymes a hajad" Ha ez tetszik neki és nem vág arcokat és nem húzódozik akkor ez JÓ JEL. Ezután megsimogatod még egyszer de közben lenézel a szájára, majd utána a szemébe nézel, le ismét a szájára és ekkor már közeledsz hogy megcsókolod. Ha jól mérted fel a helyzetet, és
  jól dekódoltad a feléd sugárzott jeleket akkor kizárt hogy ellökjön és ne csókolhasd meg.

 5. A labellos módszert is leírom. Tudod van ez a szájra kenhető szőlőzsír, labello. Szerezz be valamilyen ízben, pl eper. Kend be vele a szád, majd mondd neki: "Tudod mit szeretek ebbe a legjobban?" - "Hogy olyan a szaga mint az epernek." - "De nem csak a szaga olyan, hanem az íze is, ... megmutatom" aztán egyből megcsókolod. Ezekből azért sokat ne tegyél magadra mert túl színes lesz a szád.

 6. Ha érzed hogy jól állnak a dolgok, ha érzed hogy tetszel neki, akkor legyen egy pillanat amikor elhallgatsz, mélyen a szemébe nézel és azt mondod neki:
  -Bízol bennem?
  -Igen
  -Akkor van egy meglepetésem számodra, csukd be a szemed, de nem ér leskelődni! Egy lágy csók a szájára.

  Elmondok valamit, amit én szoktam csinálni, nem mindig. Csak egy kis különlegesség. Miután megcsókolom utána az orrára adok egy puszit, majd a homlokára, vagy variálom. Itt említeném meg a kézcsókot is. Húszon éves lányok mondták hogy még sosem csókolták meg a kezüket. De ne akarj csak ezzel hódítani, ez is csak egy "eszköz" sok más mellett amit alkalmaznod kell, lehetőleg ne akkor használd mikor először beszélsz vele, tartogasd kicsit későbbre.

 7. Mondd neki, hogy elviszed egy különleges helyre ahol szép a kilátás. Vidd haza, ekkor természetesen megkérdezi hol van az a szép kilátás. Ekkor tedd a mutatóujjad a szájára, valami hasonlóan ahogy Jim Carrey a Dumb and Dumberben mikor elszállította a nőt a reptérre. Azért ne ennyire durván:) Majd mondd viccesen: Shhhhh, csitt!
  Majd érzékien csókold meg, utána pedig súgd a fülébe: Én vagyok a szép látvány!

 8. Ez a módszer leginkább azoknál a nőknél jön be akiknek be nem áll a szájuk. Egy ponton ha érzed hogy itt az ideje egy csóknak, tedd a mutatóujjad a szádra egy shhhhhhhh haggal körítve. Majd vezesd át az ujjad az ő szájára. Majd ugyan azzal a kezeddel a szemöldöke fölé teszed az ujjaidat és haladsz lefelé hogy becsukd mind a két szemét. Hüvelykujjadat ráteszed az állára és megcsókolod.

 9. Tic-Tac trükk. Adsz a lánynak egy Tic Tac-ot. Vársz 20-30 másodpercet ezután majd így szólsz: Tudod valamit be kell neked vallanom. Még nem ismerjük egymást nagyon, de úgy érzem valami kezd kialakulni ezért valamit tudnod kell rólam. Megvárod a lány reakcióját, majd ezt mondod: Tudod én szeretem ami az enyém, ezért visszakaphatnám a Tic Tac-omat? Majd mész a csókért. Ez alatt a mondóka alatt komoly arcot kell vágnod, mintha tényleg valami nagyon komoly dolgot akarnál mondani. A visszakaphatnám a Tic Tac-omat szöveg után egy nagyon kis mosolyt varázsolj az arcodra, hogy lássa csak viccelsz.

 10. Majdnem csók. Kezded azzal, hogy azt mondod neki, "ugye tudod mit mondanak?". Odahajolsz a füléhez és ezt súgod: "jó dolgok történnek azzal..." majd éppen hogy érintve a száddal az arcát a szája sarkáig haladsz. Eltávolodsz tőle 5-10cm-t, majd folytatod a szája másik sarkától a másik füléig, érintve éppen hogy a száddal az arcát mész egészen a másik fülég és ezt súgod: "jó dolgok történnek azzal, aki tud várni". Érdemes ezt még a társalgás elején megtenni, mikor talán még korai lenne egy csók de azért már látható közelségbe kerüljön. Továbbá ekkor letudod szűrni mit gondol rólad az illető. Ha látod rajta hogy nagyon nem jön be ez neki, akkor tudhatod hol állsz nála, sehol:)

Ha tetszettek az ötletek, nyomd a +1 gombot!

Többek között a szelektív hallásról és más témákról további hasznos tanácsok a hírlevélben:

Email cím:
Keresztnév:
Jelszó:
Nemed:
 
Megjegyzés: a csók egy kicsit izgalmasabb formája a nyelves csók, másnéven francia csók (french kiss). Szokták még smárolásnak is nevezni, amely nem éppen a legszebb elnevezése.

 
Ismerkedes.Com © 2003-2017 Nyitólap Belépés Hírlevél Humor